Arolez Tanıtımı

Kaliteli üretim ve hizmet ile sürekli müşteri memnuniyeti prensibini temel ilke olarak benimseyen

Arolez Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin kuruluşu,1985 yılına uzanmaktadır.

Geleneksel tat ve kaliteye önem veren, ileri teknoloji ile çalışan fabrikamızda üretilen ürünlerimiz, yüksek kalite kontrol sistemiyle, profesyonel ekiplerimiz tarafından üretimin her aşamasında kontrol edilmektedir.

Üretimine ilk olarak dondurma, dondurma karışımları, sos üretimi ile başlayan firmamız; ilerleyen

yıllarda pastacılık ürünleri ile sıcak içecek toz ürünlerin tek içimlik poşetlerinden profesyonel

makinelerde ve catering kullanımlarına uygun ürünleri üreterek, Donuk meyve suları, Likit salep ve sütlü çikolata gibi ürünleri geleneksel lezzet ve yapılarına sadık kalarak üretilen ürünlerle ürün yelpazesini genişletmiştir .

Hammadde seçiminden satış noktasına kadar uzanan zincirin tüm halkalarını kapsayan kalite ve

verimlilik standardımızı, Ankara’dan sonra Antalya ve Trabzon şubeleri ile İstanbul, İzmir başta olmak üzere, Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki bayilikleri ile yurt içinde ve yurt dışında tüketicilere ulaştırmaktadır.

Arolez temel politikasını, yüksek kalitede toplum sağlığına ve gıda güvenliğine uygun besin

değerleri artırılmış, vitamin, mineral ve doğal olarak elde edilen meyve özleri ile zenginleştirilmiş

ve hijyenik ürünler üretmek ve geliştirmek üzerine kurmuştur.

Bu doğrultuda, yeniliklere açık, etkili problem çözebilen ve sonuca odaklı çalışanlarımızla, çevreye

duyarlı bir yaklaşımla, etik kurallara uyarak geleceğe yürümektedir

Frankfurt’ta düzenlenen 29. Uluslararası Başarı Ödülleri toplantısında, Avrupa Kalite ve Teknoloji Ödülünü alarak da Kalitesini tescillemiştir. 2021 yılında Dubai merkezli Masterbaker Firması’nın Arolez Gıda ‘ya ortak olması ile şirket yapısı daha da güçlenmiştir.